2012. július 17., kedd

Mit egyek?

Egy ideje már fotózom azokat az ételeket, amiket általában eszem. Van köztük nagyon fogyis és kevésbé fogyis is, mert néha muszáj beiktatnom olyan napokat, amikor kicsit mást eszem,hogy ne törjön rám az elvonási tünet. Természetesen olyankor olyat eszem amitől, nem biztos,hogy fogyok, de hízni biztosan nem fogok. Ilyenkor azért betartom azt is, hogy mikor eszem ezeket.
Pl: ha megkívánom a rántott húst, vagy ennék egy kis kukoricát azokat délelőtt fogyasztom és este már nem eszek olyat, vagy ilyen a csoki is, amiből délután már megpróbálok nem enni (ha nagyon muszáj ennem, bár most elég jól bírom a nélkülözést köszönhetően a sok gyümölcsnek)

Amit feladtam:

Na jó igazából nem sokszor történt ilyen...a kép a vizsgaidőszak utáni első nap készült, de megadtam a módját....:)

Amikor bekattanós diéta van:

Ez egy vacsorám volt, bár ebédre is megteszi
A salátában van paradicsom, gyros fűszeres csirkemell és értelemszerűen jó sok saláta...öntet nem kell hozzá mert a paradicsom leve bőven elég, hogy ne legyen száraz. Kicsit hagytam állni is,hogy a lé elkeveredjen.Laktató és nem hizlal.


Ebéd/vacsora
Egy kis adag párolt csirkemell kovászos ubival. Nem nagy adag, de ebből bőven lehet napi kétszer enni, nekem elég is volt egy adag ebédre egy pedig vacsorára

Az előzőhöz hasonlóan csirkemell ubival és párolt káposztával. (a kedvencem...el tudnék rajta élni bármeddig)
Ugye,hogy meg lehet lenni köret nélkül így is? :)

Húsleves, tészta nélkül.







Reggeli/vacsora: kenyér helyett nekem a legjobb választás. Az abonettől kiráz a hideg....sajnos nem bírom az ízét. Viszont egy szelet pufi rizst meg lehet enni egy almával mondjuk uzsonnára vagy tízóraira.
A második képen egy vacsorám, kőrözöttes puffasztott rizs (akár felvágottal is kombinálhatjátok)

Nasik:

Egy jó nagy tál cseresznye :) egyesek azt mondják,hogy zsírégető hatású, mások, hogy  ne együnk csak csak délelőtt. Nem tudom mi az igazság de amikor van itthon, nem is érdekel :D



Csoki helyett nekem tökéletesen beváltak. 

Amikor kicsit felengedek a diétából:

Elvileg a grillhús nem hizlal, de amennyi mennyiséget képes vagyok belőle elpusztítani (természetesen kenyér nélkül...pl nagyon fini hozzá a grillezett hagyma..nyamii), szóval a mennyiség miatt nálam inkább ebbe a kategóriába került.


Nah itt van a bűnös rántott hús de ettem még mellé a pöri húsból is mert nem bírtam ki, hogy a szemem előtt van.Lehet,hogy megbotránkoztató a rántott hús vagy a pörkölt hús, de nem szeretnék lemondani mindenről a diéta miatt és inkább okosabban kombinálom.

Rántott hal, rántott patiszon és brokkoli. Szerintem a rántott dolgok miatt ő is idekerül.



Rakott zöldbab: itt csirkecombbal van, de ált. csirkemellel szoktuk csinálni. Nem tudom behatárolni,hogy ő mennyire diétás, úgyh inkább ide raktam tehát este ilyet már nem eszünk :D

Szóval őket csak ebédig/ebédre eszem és később már csak valami könnyűt.
Néha persze megkívánom mondjuk a kiflit,de akkor csak reggelire eszek belőle és aznap már jobban odafigyelek arra,hogy mit eszem. Nem vagyok sem számolgatós, sem mérős...utálom ezeket. Egyszerűen csak próbálok kisebb adagokat enni és lehetőleg olyat, amiről tudom,hogy nem lisztes, nem cukros és nincs benne vagy, csak kevés olajat tartalmaz.





Ti milyen szabályok szerint étkeztek?




És plusz két kép a mostani állapotomról: (az edzésekről később írok)
Izom sehol de lapulok már :D




Puszi: Barbi

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Hú, nagyon jó alakod van! :)
Most vagyok nálad először és nagyon tetszik amit látok, érdekesek a bejegyzéseid és tele vannak számomra hasznos tippekkel! :)
Fel is iratkoztam hozzád, ha van kedved, kukkants be! :)
Puszi!

http://lifelikevision.blogspot.hu/

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes