2012. július 16., hétfő

A nagy visszatérés és meglepi:)

Sokan kértétek,hogy élesszem újra az Eddz Velem blogot, mert hiányzik nektek az inspiráció!
Hát egy kis szünet után íme visszatért de nem akárhogy :)
Mától ketten írjuk ezt a blogot és ketten próbálunk titeket mindenféle tanáccsal ellátni, hogyan és mit tudtok tenni magatokért és az egészségesebb életért!
Szerzőtársam lett Kriszti, akit már biztos sokan ismertek a Rouge'n style blog írójaként, akinek szintén élete része lett ez a témába és nem is tudtam volna nála jobb szerzőtársat találni! :)


Nagyon megörültem, amikor Barbi megkeresett a társ-bloggerség ötlettel. Már egy ideje gondolkodtam egy hasonló jellegű blog elindításán, viszont egyszerre kettő sok lett volna számomra, mármint a rougeandstyle mellett. Manapság valóban rengeteget foglalkozom a helyes táplálkozással és a különböző edzésformákkal, nagyon sok blogot és cikket áttanulmányoztam ezzel kapcsolatban, viszont elég sokkal nem egyezett a véleményem, ezért is tartom jó ötletnek a saját blogot ebben a témában, hiszen itt meg tudjuk osztani másokkal a tapasztalatainkat, ráadásul még egymást is tudjuk pozitívan motiválni. 

Újult és immáron dupla erővel vágunk ismét bele a blogolásba és a mozgásba is,  reméljük minél többen velünk tartatok majd! Ha pedig még több infót szeretnétek tőlünk, akkor like-oljátok a blog facebook oldalát; ezt itt meg is tehetitek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes